Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Απαγορεύτηκε στη Βρετανία διαφήμιση με την Πάμελα Αντερσον επειδή θεωρήθηκε «σεξιστική»

Απαγορεύτηκε στη Βρετανία η τηλεοπτική διαφήμιση με την Πάμελα Αντερσον για την εταιρεία Crazy Domains, καθώς θεωρήθηκε «σεξιστική και ταπεινωτική για τις γυναίκες».

Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που τηλεφωνούσαν στα τηλεοπτικά δίκτυα  και στις αρμόδιες τηλεοπτικές αρχές για να κάνουν παράπονα σχετικά με το σεξουαλικό περιεχόμενο της διαφήμισης.

Στο σποτ της βρετανικής εταιρείας φιλοξενίας Ιστοσελίδων Crazy Domains η πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια του «Baywatch» βρίσκεται σε σύσκεψη με συνεργάτες της όταν ένας από αυτούς ονειρεύεται την ίδια μαζί με άλλες γυναικείες παρουσίες να φοράνε μπικίνι και να καλύπτουν το σώμα τους με κρέμα.

Η εταιρεία Crazy Domains δηλώνει ότι η διαφήμιση «δεν είναι πορνογραφική ή δίχως ουσία». Και πρόσθεσε ότι στόχος ήταν «να δείξουμε ότι η Πάμελα Αντερσον και η βοηθός της είναι και οι δυο γοητευτικές, δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες».

Σύμφωνα με την απόφαση της απαγόρευσης, η διαφήμιση δεν μπορεί να προβάλλεται πριν από τις 9 το βράδυ. Η ASA, βρετανική αρχή υπεύθυνη για τις διαφημίσεις, δήλωσε ότι το σποτ δίνει την εντύπωση ότι «ένας άντρας βλέπει τις συναδέλφους του ως αντικείμενα του σεξ και τις ποθεί».

«Η διαφήμιση αυτή είναι πιθανόν να προσβάλει κάποιους τηλεθεατές» πρόσθεσε η ASA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...