Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη Χαλκίδα

Η αλβανική αστυνομία παρείχε πληροφορίες και η επιχείρηση υποστηρίχθηκε τεχνικά από την ΕΥΠ

Mέλη εγκληματικής οργάνωσης, με διασυνδέσεις σε διάφορες χώρες, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής την 04-06-2013, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία παρείχε πληροφόρηση και η όλη επιχείρηση υποστηρίχθηκε τεχνικά από το αρμόδιο τμήμα της ΕΥΠ.

Η υπηρεσία την 04-06-2013 μετά από σχετικές έρευνες, εντόπισε αποθηκευτικό χώρο στη περιοχή ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της 4-6-2013 ανακάλυψε και κατέσχεσε 520 κιλά και 635 γραμμάρια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας υπήκοος.

Επίσης κατασχέθηκαν δυο οχήματα ΙΧΕ, έξι κινητά τηλέφωνα και πλήθος SIM καρτών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και αποθήκευσε την ποσότητα κάνναβης σε αποθηκευτικό χώρο στη Χαλκίδα. Εκεί θα μεταφόρτωνε την ποσότητα των ναρκωτικών σε φορτηγά διεθνών μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους σε χώρες της Εξωτερικού.

Ερευνάται από την υπηρεσία σε συνεργασία με ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές η συμμετοχή μελών του κυκλώματος και σε άλλες παράνομες πράξεις σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκαν σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...