Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πύργος: Ξεκινά η δίκη του δασκάλου πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Η πολύ σοβαρή υπόθεση του 42χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών από τον Πύργο, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκου και αποπλάνηση, πρόκειται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμαλιάδας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Ηλεία αφορά την καταγγελία μιας 17χρονης κοπέλας, η οποία αποκάλυψε έναν χρόνο πριν περίπου, στις δικαστικές Αρχές του Πύργου τα όσα υπέστη κατά τη διάρκεια που φοιτούσε στη σχολή του φερόμενου ως δράστη σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ύστερα από εισαγγελική εντολή οι Αρχές κατάσχεσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 42χρονου που είχε στο σπίτι και τη σχολή που διατηρούσε, καθώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ανήλικης κοπέλας ο ίδιος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του μαζί της.

Να σημειωθεί πως ο 42χρονος ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών έχει κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ενώ στην απολογία του, τότε ισχυρίστηκε ότι είχαν προσωπικές διαφορές και αποποιήθηκε των ευθυνών του καταθέτοντας ότι είναι αθώος.
Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...