Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έγκλημα στο Ίλιον:Δεν είπανε στη μάνα του ταξιτζή ότι η γυναίκα του τον σκότωσε με 12 μαχαιριές

​Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τον φριχτό έγκλημα στο Ίλιον, όπου μία 44χρονη μάνα 3 ανήλικων παιδιών σκότωσε με 12 μαχαιριές τον 61χρονο σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν!

Το θύμα είναι από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου όπου έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του ενώ η μάνα του ταξιτζή δεν έμαθε αμέσως το τραγικό νέο και κυρίως τον φρικτό τρόπο της δολοφονίας του γιου της!

Το έγκλημα έγινε την Πέμπτη τα ξημερώματα μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου τους, του ενός εκ των τριών ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, ενώ τα άλλα δύο 13 και 15 ετών το έμαθαν λίγο αργότερα.

Η 44χρονη είχε παντρευτεί τα δύο τελευταία χρόνια τον ταξιτζή και τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά ήταν από τον πρώτο της γάμο.

Η ίδια αποδίδει τον φόνο στην κακιά στιγμή καθώς και στα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τον σύζυγό της.

Η κηδεία του ταξιτζή Βασίλη Π. θα γίνει το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κολίρι, στον Πύργο Ηλείας.

Σε ψυχιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί η 44χρονη που έσφαξε τον άνδρα της!

Στον 18ο ανακριτή μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η μητέρα των 3 ανήλικων παιδιών που με 12 μαχαιριές αφαίρεσε τη ζωή του συζύγου της την ώρα που εκείνος κοιμόταν στο σπίτι τους στο Ίλιον!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, μετά την απολογία της, αποφασίστηκε η γυναίκα να κρατηθεί για 5 ημέρες στην Ασφάλεια, όπου εκεί θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, λόγω του βεβαρημένου της ιστορικού και μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα αποφασιστεί αν θα αφεθεί ελεύθερη ή όχι.

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη νοσηλευόταν σε ψυχιατρείο μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, όπου τότε ο άνδρας της υπέγραψε με δική του ευθύνη, για να βγει!

Από την Πέμπτη, η γυναίκα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της λέγοντας ότι ήταν μια κακιά στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...