Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ ανατίναξαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού [βίντεο]

Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Διομίδους 3 και Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη. Από την ισχυρή έκρηξη το αυτοκίνητο μάρκας BMW καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:40 το πρωί και από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, καταστράφηκε η είσοδος πολυκατοικίας, ενώ έσπασαν τζάμια γειτονικών σπιτιών και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι δράστες είχαν κάνει προειδοποιητικό στις 04:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Οι δράστες έδωσαν περιθώριο 20 λεπτών στην αστυνομία, ωστόσο ο χρόνος δεν επαρκούσε για να μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να εκκενώσει πλήρως την περιοχή.

Τώρα οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ και με δεδομένο το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα κάνουν λόγο ακόμα για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ωστόσο επειδή ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, ενδεχομένως πίσω από την επίθεση να βρίσκονται ποινικοί εγκληματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...