Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Mία 84χρονη κέρδισε 590 εκατ. δολάρια σε αμερικανική λοταρία

Mία 84χρονη από τη Φλόριντα ήταν η υπερτυχερή, που έσπασε το τζακ ποτ σε αμερικανική λοταρία και κέρδισε το ποσόν των 590 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περίπου 450 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Γκλόρια Μακ Κένζι συμπλήρωσε τα τυχερά νούμερα, τα οποία προήλθαν από «πρόταση» του ηλεκτρονικού υπολογιστή, στις 18 Μαΐου σε ένα σούπερ μάρκετ κοντά στην πόλη Τάμπα. Πριν από αυτήν στεκόταν στην ουρά ένας άλλος πελάτης, που άφησε την ηλικιωμένη γυναίκα να περάσει μπροστά!

Η συνταξιούχος περίμενε μέχρι χθες, πριν πάει μαζί με τον γιο της στα τοπικά γραφεία της λοταρίας Powerball, για να καταθέσει το δελτίο της. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Powerball, η Μακ Κένζι ήθελε να εξασφαλίσει προηγουμένως, ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει η οικογένειά της με τις ευθύνες, που προκύπτουν από ένα τόσο μεγάλο ποσόν.

Η γυναίκα επέλεξε επίσης την άμεση εκταμίευση όλου του ποσού, αντί της τμηματικής του σε 30 χρόνια όπως θα ήταν η εναλλακτική επιλογή. Έτσι θα πληρώσει τους προβλεπόμενους φόρους και θα της μείνουν καθαρά γύρω στα 370 εκατομμύρια δολάρια.

Το μεγαλύτερο τζακ ποτ σε αμερικανική λοταρία πέτυχαν με 656 εκατομμύρια δολάρια τρεις άνδρες από το Ιλινόις, το Κάνσας και το Μέριλαντ, τον Μάρτιο του 2012.

Πάντως η Μακ Κένζι δικαιούται με το σπαθί της τον τίτλο της υπερτυχερής, αφού η πιθανότητα να πιάσεις το τζακ ποτ στην λοταρία της Powerball είναι ένα προς 175 εκατομμύρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...