Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ στην Εθνική και την Αττικη Οδό για ένα Cayenne

Έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυμάτισε ένα τζιπ Cayenne, την ώρα που το καταδίωκαν, επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Σχηματαρίου εντόπισαν ένα μαύρο Καγιέν το οποίο τους φάνηκε ύποπτο, και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως ο οδηγός του δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να αρχίσει μία έντονη καταδίωξη.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του Cayenne εισερχόμενος στην Αττική οδό, έσπασε τις μπάρες των διοδίων. Οι αστυνομικοί ζητούσαν από το κέντρο επιχειρήσεων ενίσχυση με περιπολικά άμεσης δράσης αλλά δεν έφτασαν ποτέ.

Ωστόσο, όπως δημοσιεύει το enikos.gr, παρ'όλη την συνεχή ενημέρωση για το στίγμα του αυτοκινήτου που παρείχαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, το κέντρο δεν έστειλε βοήθεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επιβαίνοντας ήταν γνωστοί στους αστυνομικούς, και είχαν κατεύθυνση προς τον καταυλισμό της Φυλής.

Οι επιβαίνοντες του οχήματος εμβόλισαν τη μηχανή και τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς. Μέχρι στιγμής έχουν συλλάβει ένα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...