Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τηλεόραση και ο υγιής ανταγωνισμός με τον άντρα της!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στο TV Έθνος και δεν δίστασε να εισέλθει και στο κεφάλαιο οικονομική κρίση στην τηλεόραση αφού μετά από τρία χρόνια αποχής επέστρεψε στην πιο δύσκολη εποχή και όπως η ίδια λέει μπορεί το περιβάλλον να παραμένει το ίδιο αυτό που έχει αλλάξει είναι η ανασφάλεια που νιώθεις δουλεύοντας φέτος στην τηλεόραση.

" Τα πράγματα είναι αμφίβολα και υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο γενικώς. Εμείς προσπαθούμε να πάμε κόντρα σε όλο αυτό, να πετύχουμε και ένα αποτέλεσμα γιατί κωμωδία κάνουμε. Εχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα στην τηλεόραση φέτος παρ΄όλα αυτά δεν ευθύνονται για την κατάσταση τα ψηλά κασέ αφού αυτά τα έπαιρνα οι δύο πρωταγωνιστές. Τότε κάποιοι έπαιρναν ψίχουλα. Φανταστείτε τι παίρνουν τώρα".

Παρ' όλα αυτά δεν μετάνιωσε που έλειψε από την τηλεόραση αφού τα παιδιά της είναι πάνω από όλα. Ενώ χιουμοριστικά σχολίασε πως τα παιδιά έφεραν πολλές αλλαγές στη ζωή της μία εκ των οποίων η έντονη κούραση.

Πώς είναι όμως να είναι παντρεμένη με κάποιον από τον ίδιο χώρο; H Άννα Μαρία λέει πως υπάρχει μεταξύ τους και επαγγελματικός ανταγωνισμός - υγιής προς το παρόν-  και συναγωνισμός και αλληλοστήριξη. Ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα της κόστιζε πολύ το να αναγκαστεί να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής, ο μόνος λόγος που σκέφτεται να την έκαναν να τον εγκαταλείψει θα ήταν υγείας.

Ενώ για τον ρόλο της Αντριάννας στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στην σειρά "Κλινική Περίπτωση" δεν αποκάλυψε πολλά. Περιορίστηκε στο να πει πως είναι γοητευμένη και ερωτευμένη η Αντριάννα και παλεύει αλλά βρίσκει τοίχο. " Θα περάσουν από σαράντα κύματα κι αυτό είναι που το κάνει και πολύ ενδιαφέρον για μένα". Τέλος όσον αφορά τα γυρίσματα με τον Γιάννη Στάνκογλου, η ίδια λέει πως τα γυρίσματα δεν έχουν γίνει ούτε έχει λάβει το σενάριο στα χέρια της οπότε δεν μπορεί να μιλήσει για κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...