Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ αποσύρει τη μήνυση κατά Μπουτάρη για τους "αλήτες" ο Ηρακλής

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλή που κατέθεσε μήνυση στον Δήμαρχο θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για όσα είπε για την ομάδα και για το γεγονός ότι χαρακτήρισε «αλήτες», δεν έχει σκοπό να την αποσύρει, παρά τη συγνώμη του Δημάρχου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε αποκριάτικη εκδήλωση του συνδυασμού του είπε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Ηρακλή, ενώ αποκάλεσε «αλήτες» τους οπαδούς του. Παράλληλα, είπε ότι δεν υπάρχει ομάδα Ηρακλής!

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που ο Μπουτάρης λέει τα παραπάνω, o αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και εκπροσωπώντας τον σύλλογο κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, δόθηκε η εντολή στο νομικό επιτελείο της ομάδας να ετοιμάσει και τα έγγραφα για την κατάθεση αγωγής, με την πλευρά του Ηρακλή να ζητάει μία μεγάλη οικονομική αποζημίωση.

 «Δεν αποσύρουμε τη μήνυση!»

Λίγη ώρα μετά την κατάθεση της μήνυσης επιχειρήθηκε από πλευράς Δημάρχου να ανακατασκευάσει, αλλά οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν αποσύρουν τη μήνυση! "Δεν δεχόμαστε καμία συγνώμη. Ότι έχει να πεί ο κ. Μπουτάρης, θα το πει εκεί που πρέπει. Η μήνυση δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Στόχος μας είναι, να κάνουμε αυτόν που μιλάει για τον Ηρακλή να σκέφτεται τι θα πει" τόνισε χαρακτηριστικά στο "Libero" ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας και πρόσθεσε: "Το συναίσθημα μου το έκανα πράξη, η κατάθεση μήνυσης τα λέει όλα πιστεύω. Δεν μπορώ να αποκαλώ δήμαρχο αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης για μένα. Ο Ηρακλής είναι η Θεσσαλονίκη, η πιο ιστορική ομάδα, με ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους και δεν μπορεί να εκφράζεται έτσι.Η μήνυση έγινε μέσω εμού αλλά για όλον τον ερασιτέχνη Ηρακλή, υπήρξε συννενόηση και αν ήταν μόνο προσωπική η μήνυση θα ήταν κάτι πολύ μικρό για αυτό που έκανε.

Εμείς ως διοίκηση του Ηρακλή κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερο τον Ηρακλή και δεν μπορεί να μιλά με αυτόν τον τρόπο. Εκτός από την αποζημίωση με την αγωγή που κατατίθεται θα προσπαθήσω να πετύχω να μην μπορεί να πει την λέξη Ηρακλής μέχρι τις 7 το βράδυ, γιατί μετά τις 7 το βράδυ κάνει άλλα πράγματα, είναι μπερδεμένος ο κ. Μπουτάρης»

Και πρόσθεσε: "Θα ήθελα επίσης να μάθω και ποιοι ήταν αυτοί που χειροκρότησαν. Εμείς ως Ηρακλής αλλά και η ΠΑ.Λ.Η έχουμε πολύ καλές σχέσεις με όλους τους αντιδημάρχους, έχουμε καλή συνεργασία για πολλά πράγματα και θα συνεργαστούμε πάλι για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων της απελευθέρωσης, εμείς άλλωστε ελευθερώσαμε την πόλη.

Θα ζητήσω λοιπόν από τον κ. Δημαρέλο να μας πει ποιοι ήταν αυτοί που φώναζαν όταν τα έλεγε αυτά ο κ. Μπουτάρης και θέλω να μάθω πως έφτασε η κουβέντα στον Ηρακλή και ειπώθησαν αυτά. Σε κάθε περίπτωση πάντως η νομική μας ομάδα κάνει ενέργειες, θα μιλήσουμε και με άλλους νομικούς, δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι το θέμα, θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που πάει.

Δεν μας ενδιαφέρει η συγγνώμη του κ. Μπουτάρη, το θέμα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και σύντομα θα τα πούμε μαζί του. Εμείς ως διοίκηση του Ηρακλή δεν θα αφήνουμε να πέφτει τίποτε κάτω, θα λογοδοτεί όποιος λέει κάτι άσχημο για τον Ηρακλή".

Στο σημείο αυτό, παρέμβαση έκανε ο κ. Δημαρέλος, μέλος της παράταξης Μπουτάρη στον Δήμο και τόνισε: "Θα ήθελα αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε χρησιμοποίησα την ιδιότητα μου ως φίλος του Ηρακλή για είμαι εδώ που είμαι. Η εκδήλωση στην οποία τα είπε αυτά ο κ. Μπουτάρης ήταν της δημοτικής μας παράταξης αλλά δεν μιλά σε μένα ο δήμαρχος όταν λέει για χαζούς, γιατί θα του είχα απαντήσει εκείνην την στιγμή.

Το λάθος του δημάρχου είναι ότι δεν μπορεί να μπει στην ψυχολογία των φιλάθλων και μιλά για ανώνυμες εταιρείες, δεν μπορεί να νοιώσει τα αισθήματα των φιλάθλων για την ομάδα τους. Λέγοντας πάντως αλήτες εννοεί όλους αυτούς που διοίκησαν τον Ηρακλή και τον έφεραν σε αυτή την θέση, δεν νομίζω ότι λέει αλήτες όλους τους Ηρακληδείς ενώ η δήλωση ότι δεν υπάρχει Ηρακλής είναι ατυχής.

Εγώ στηρίζω τον κ. Μπουτάρη όχι για τις απόψεις που έχει για τον Ηρακλή αλλά γιατί θεωρώ πως είναι ο καλύτερος δήμαρχος που έχει περάσει από την πόλη. Δεν ξέρω ποια ήταν η αφορμή για μιλήσει τότε για τον Ηρακλή, προφανώς απευθύνεται σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, που μάλλον του είπε κάτι εκείνη την ώρα. Ήμουν παρών στην εκδήλωση αλλά είχα φύγει όταν έγινε αυτό το συμβάν και το έμαθα κι εγώ χθες μόλις βγήκε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μπουτάρης θεωρεί τις ομάδες ανώνυμες εταιρείες που δεν εκφράζουν ιδέες, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες σύμφωνα με την άποψη του. Θέλω να πω επίσης ότι ο Ηρακλής δεν έφτασε εκεί που έφτασε λόγω του Μπουτάρη και θα πρέπει όλοι εμείς οι Ηρακληδείς να ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με όσα και όσους μας οδήγησαν εδώ και να κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί. Επίσης να μην «καλύπτουμε» και όσους πράγματι κάνουν επεισόδια και δημιουργούν μια όχι θετική εικόνα για τον Ηρακλή».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μανίκας είπε στον κ. Δημαρέλο ότι η διοίκηση του Ηρακλή έχει κάνει όλες τις ενέργειες και ενώπιον των ευθυνών τους αλλά και της δικαιοσύνης θα βρεθούν πολύ σύντομα όλοι όσοι έφεραν τον Ηρακλή σε άσχημη θέση και στην συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Νίκη Βόλου εκτός έδρας :

«Στον Ηρακλή θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια, δεν μας αρέσει το Χ. Όσοι είδαν πάντως κάτω από ποιες συνθήκες παίχθηκε το παιχνίδι θα ξέρουν πως συνέβη αυτό, πάντως τα παιδιά έδειξαν πάθος και θέληση και κυνήγησαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό ενώ ο διαιτητής μας ακύρωσε ένα κανονικό γκολ και μας είπε μετά το παιχνίδι ότι το ακύρωσε κατά λάθος.

Έχουμε πάντως προσυμφωνήσει με την ΕΤ 3 και στο εξής θα βλέπει όλη η Ελλάδα τα παιχνίδια του Ηρακλή και οι διαιτητές θα προσέχουν πλέον τι σφυρίζουν».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...