Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αλέξης ερωτεύτηκε: Δείτε τη νέα του σύντροφο...

Το ημερολόγιο της ζωής του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια είναι γεμάτο από ένταση και περιπέτεια, αλλά - πλέον - έχει γυρίσει σελίδα! H Reallife κάνει λόγο για το νέο καυτό ειδύλλιο της πόλης...

Το ημερολόγιο της ζωής του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια είναι γεμάτο από ένταση και περιπέτεια, αλλά φαίνεται ότι πλέον έχει γυρίσει σελίδα, επιλέγοντας μια πιο ήρεμη καθημερινότητα - όχι τυχαία, όπως αποκαλύπτει στη Real life.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Αλέξη Κούγια πριν από έναν μήνα, όταν πέρασε την είσοδο κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας προκειμένου να παρευρεθεί στην κοπή πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Για την ακρίβεια, τα βλέμματα έκλεψε η εντυπωσιακή συνοδός του, αρχιτέκτων Νέλλη Μαυρίδου, την οποία οι Πατρινοί δεν έβλεπαν για πρώτη φορά. Την είχαν ξαναδεί το τελευταίο διάστημα να τον συνοδεύει στο γήπεδο, σε αγώνες της Παναχαϊκής.

Πριν από μία εβδομάδα, η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε στο νυχτερινό κέντρο Vox στην Ιερά Οδό, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Καλλίδης, καθώς η όμορφη αρχιτέκτονας ήταν στο πλευρό του Αλέξη Κούγια σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση. Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε, περιορίστηκε να πει ότι ο έρωτας υπάρχει στη ζωή του και δήλωσε ευτυχισμένος χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου δύο μήνες μέσω κοινής παρέας. Η πόλη της Πάτρας αποτελεί για το ζευγάρι κοινό σημείο αναφοράς: για τον γνωστό δικηγόρο λόγω της  Παναχαϊκής και για την 28χρονη Νέλλη λόγω της φοιτητικής ζωής στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επομένως, ήταν διπλά ευχάριστο για τη νεαρή αρχιτέκτονα να τον συνοδεύει στα συχνά ταξίδια του στην Πάτρα και να πραγματοποιούν εκεί τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ποιά είναι η Νέλλη

Γεννημένη στην Αθήνα το 1983, η Νέλλη Μαυρίδου είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2008 και έχει πλέον το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο, μέσω του οποίου ασχολείται με τη μελέτη - σε όλες της τις εμφανίσεις, όπως γράφει στο προσωπικό της site στο οποίο υπογράφει ως Nellie M.v.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...