Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ένας Κρητικός star στην Τουρκία

Πρόκειται για ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα και οι μετοχές του έχουν εκτοξευτεί στα ύψη! Ο λόγος για τον Κρητικό Ηλία Πετράκη, ο οποίος έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση στην Τουρκία, με αποτέλεσμα πολλοί σχεδιαστές της γειτονικής χώρας να επιδιώκουν διακαώς να συμμετάσχει στα ντεφιλέ τους.

«Ο Ηλίας είναι άνθρωπος ο οποίος είναι γεννημένος αθλητής, γι’ αυτό είναι και πολύ καλός στο modeling» τονίζει η μάνατζέρ του και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «Agencia» Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχει πειθαρχία, είναι πολύ συνεπής, υπάκουος και χαμηλών τόνων. Ασχολείται με το modeling τον τελευταίο χρόνο και στην Ελλάδα έχει κάνει όλες τις καμπάνιες και όλα τα περιοδικά. Στην Τουρκία τον είδαν σε ένα editorial μόδας και αμέσως τον ζήτησαν. Είναι εκεί αρκετό καιρό και ήδη κάνει μια μεγάλη καμπάνια ρούχων, editorials μόδας και έπονται πολλά ακόμη».

Ο Ηλίας είναι μόλις 26 χρόνων, κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Το εντυπωσιακό μοντέλο ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα με την κολύμβηση, και στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής! Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή του Ηλία σε ηλικία μόλις 5 χρόνων.

Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Ιωνικός Νικαίας, με την οποία έκανε πολλές επιτυχίες. Ήταν για χρόνια πρωταθλητής Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες και τα σχολικά πανευρωπαϊκά, και αργότερα Βαλκανιονίκης.

Το modeling μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του Ηλία. Είχε πολλούς φίλους που ασχολούνταν με τον χώρο της μόδας και τον παρότρυναν να ασχοληθεί με το αντικείμενο, δεδομένων και των σωματικών προσόντων του. «Το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία. Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που ασχολούνται με τον ευρύτερο χώρο της μόδας, οι οποίοι με προέτρεψαν για την πρώτη μου φωτογράφηση. Δειλά-δειλά άρχισα να κάνω μικρές δουλειές, περισσότερο ως χόμπι, για έξτρα χαρτζιλίκι. Γρήγορα, άρχισε να μου αρέσει» λέει ο ίδιος.

Το γνωστό μοντέλο-συμφωνα με το turkishgreek news, έχει κάνει φωτογραφήσεις χωρίς να διστάζει να δείξει το κορμί του, αφού -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα του γυμνού. Όπως και να ’χει, ο Ηλίας βάζει στόχους και πάντα καταφέρνει να τους φέρει εις πέρας. Ένας από αυτούς ήταν και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...