Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Βοιωτία: Συνελήφθη ένας 22χρονος για ληστεία σε βάρος 19χρονης

Συνελήφθη στη Λιβαδειά Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 19χρονης ημεδαπής. Συνελήφθησαν επίσης ο 47χρονος πατέρας του, η 42χρονη μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του, κατηγορούμενοι για αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 22χρονος κινούμενος με το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προσέγγισε την 19χρονη, η οποία ανέμενε σε στάση των ΚΤΕΛ Λιβαδειάς και ασκώντας σε βάρος της σωματική βία, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς κινητοποιήθηκαν άμεσα, αναζήτησαν και εντόπισαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον 22χρονο δράστη πλησίον της οικία του και με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς τον συνέλαβαν.

Επίσης συνελήφθησαν οι γονείς και ο αδερφός του δράστη, η οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την σύλληψη του από τους αστυνομικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...