Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έπιασαν τον Γαβαλά για 3η φορά μόλις αφέθηκε ελεύθερος από το Δικαστήριο

Τρίτη και φαρμακερή για τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για τρίτη φορά για μη απόδοση ΦΠΑ έτους 2011 συνολικού ύψους 150.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η μη απόδοση ΦΠΑ είναι κακούργημα και ο γνωστός επιχειρηματίας κινδυνεύει ακόμα και με προφυλάκιση.

Το αστείο είναι πως νωρίτερα είχε αναβληθεί για τις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του για χρέη προς το Δημόσιο άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή των επτά εκατ. ευρώ, η δίωξη εις βάρος του είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όπως δήλωσε "η εταιρεία του είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 και ήδη έχει οριστεί διαμεσολαβητής που έχει έρθει σε επαφή με τις τράπεζες και το δημόσιο για να ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των χρεών σε βάθος χρόνου"

Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2010 είχε συλληφθεί για πρώτη φορά για υπόθεση οφειλών.

 Δύο ακόμη συλλήψεις για χρέη

Στο μεταξύ, ένας ακόμα επιχειρηματίας συνελήφθη χτες το απόγευμα στην Αργυρούπολη για χρέη προς το Δημόσιο.  Πρόκειται για έναν 58χρονο, σε βάρος του οποίου έχουν βεβαιωθεί ατομικά χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 188.305,41 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, στον Πύργο της Ηλείας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν 47χρονο επιχειρηματία για χρέη προς το δημόσιο, τα οποία ξεπερνούν τα 316.000 ευρώ.

Επίσης, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης, διάρκειας 18 μηνών, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες Πέμπτη, είχε συλληφθεί 61χρονος εργολάβος για οφειλές προς το δημόσιο, που ξεπερνούν τις 308.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...