Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμη για ΡΙΟ η μία τυχερή από τους τρεις νικητές του διαγωνισμού Free2Travel

Ετοιμάζει βαλίτσες και αναχωρεί αύριο για Ρίο Ντε Τζανέιρο η μία από τους τρεις μεγάλους νικητές του διαγωνισμού Free2Travel.

Οι συμμετέχοντες και φίλοι της F2G καρτοκινητής, αλλά ακόμη και όσοι δεν ήταν συνδρομητές WIND, είχαν τη δυνατότητα μέσα από τη σελίδα F2G στο Facebook να επιλέξουν ανάμεσα από 20 μοναδικούς προορισμούς και να ταξιδέψουν στον προορισμό των ονείρων τους.

Σημειώνοντας στο χάρτη τη χώρα που ήθελαν να ταξιδέψουν και αναφέροντας το λόγο που ήθελαν να την επισκεφθούν, λάμβαναν μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία. Η πόλη του Ρίο ήταν η μια από τους τρεις προορισμούς που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και ήδη η τυχερή νικήτρια που επίλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό, είναι έτοιμη μαζί με ένα ακόμα δικό της άτομο, να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

Παράλληλα, όσοι ενεργοποιούσαν online το F2G πακέτο τους μέσω του website www.f2g.gr κέρδιζαν επιπλέον 10 ψήφους bonus αυξάνοντας τις ψήφους τους και κατ’ επέκταση τις πιθανότητες να κερδίσουν το ταξίδι των ονείρων τους. Όλοι όμως οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία ήταν Free2Travel καθώς λάμβαναν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 10 ταξίδια στην Ελλάδα.

Οι 3 νικητές που κέρδισαν το ταξίδι των ονείρων τους είναι οι: Παναγιώτης Μανώλης – Αβάνα, Δαμιανός Πολαναγνωστάκης – Νέα Υόρκη και Bikof Mania- Maria – Ρίο Ντε Τζανέιρο. Αντίστοιχα, οι 10 νικητές που κέρδισαν από ένα ταξίδι στα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας είναι: Κώστας Μανωλάκης – Πήλιο, Τούλα Γκίζα – Ιωάννινα, Δημήτρης Φαράντος – Καστοριά, Ζήσης Χιώτης – Σαντορίνη, Βαλάντω Θεοδώρου – Μύκονος, Κωσταντίνος Βαίλας – Χανιά, Olia Slt – Κέρκυρα, Βασίλης Μαζαράκος – Μύκονος, Carlos Valderrama – Σαντορίνη, Ελένη Παρασκευά – Καστοριά.
Οι συνδρομητές καρτοκινητής F2G συνεχίζουν αυτό το διάστημα να απολαμβάνουν Bonus Λεπτά Ομιλίας προς WIND/Q και ΜΒ για ατελείωτο σερφάρισμα με κάθε ανανέωση από 10€. Συγκεκριμένα, με ανανέωση 10€ αποκτούν ΔΩΡΟ 100’ ομιλίας προς WIND/ Q + 20ΜΒ για 30ημέρες. Ενώ με ανανέωση 20€ αποκτούν ΔΩΡΟ 120’ ομιλίας προς WIND/ Q + 120ΜΒ για 30ημέρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...