Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Βρέθηκε νεκρός ο Έλληνας αγνοούμενος στο Μανχάταν

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος κατοικούσε στο ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν την Τετάρτη - Τη σορό του αναγνώρισε η σύζυγός του


Τραγικό τέλος είχε, δυστυχώς, το θρίλερ με τον 42χρονο Ανδρέα Παναγόπουλου, ο οποίος αγνοείτο από την Τετάρτη μετά την έκρηξη λόγω διαρροής αερίου και την κατάρρευση δύο κτιρίων στο Χάρλεμ του Μανχάταν.


Ο άτυχος 42χρονος κατοικούσε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στο ένα από τα δύο κτίρια που κατέρρευσαν.

Τη σορό του αναγνώρισε η γυναίκα του, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό προξενείο.

Αρχικά είχαν δημιουργηθεί ελπίδες για την τύχη του Έλληνα μουσικού όταν μεταδόθηκε η πληροφορία ότι είχε μεταφερθεί τραυματίας σε νοσοκομείο, πληροφορία που, όμως, διαψεύστηκε λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αναζητούνται τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα, που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης, οχτώ είναι οι νεκροί και σε 74 ανέρχονται οι τραυματίες.

Σύμφωνα με τους New York Times, o Ανδρέας Παναγόπουλος πήγε στη Νέα Υόρκη πριν από 25 χρόνια και εργαζόταν ως μουσικός με ειδικότητα στη διαφήμιση και στα ιντερνετικά project.

Έφτασε στο «Μεγάλο Μήλο» αμέσως μετά το σχολείο και αναζήτησε την τύχη του, ελπίζοντας να ζήσει το δικό του αμερικανικό όνειρο.

Ο 42χρονος έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τη δημοσιογράφο σύζυγό του στην πολυκατοικία στο Χάρλεμ, που κατέρρευσε από την έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...