Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Τουρισμός για όλους": Δηλώστε συμμετοχή!

Την Τετάρτη τίθεται σε εφαρμογή από τον ΕΟΤ, το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας 2013- 2014, Β΄ΦΑΣΗ, το οποίο θα ισχύσει έως τις 30.6.2014.


Όπως έχει δημοσιοποιήσει στο παρελθόν ο ΕΟΤ, οι κάτοχοι των Δελτίων «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την επικράτεια ανάλογα με την επιλογή τους και με κράτηση από τον κατάλογο των τουριστικών καταλυμάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.


Η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τον χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή την 30η Ιουνίου 2014.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων καθώς και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις, όλων των τάξεων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση το ΕΣΛ πρέπει να ανταποκρίνεται, ως προς τη δυναμικότητα, στην υφιστάμενη κατάσταση.


Διάθεση των Δελτίων και Ηλεκτρονική Ενημέρωση των δικαιολογητικών

Όλες οι πληροφορίες του Προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών), από τις κατά τόπους ΠΥΤ και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr .

Τα Δελτία του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, θα διατίθενται από τα ΚΕΠ όλης της επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά.

Τέλος, η ημερήσια επιδότηση από τον ΕΟΤ ορίζεται στα 19 ευρώ (ανά άτομο /ανά διανυκτέρευση) για όλες τις μορφές και κατηγορίες καταλυμάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...