Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με χειροπέδες στο Τμήμα ο Καλίδης: Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη


Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης συνελήφθη ύστερα από μπλόκο της αστυνομίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, γιατί οπλοφορούσε χωρίς να διαθέτει άδεια.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», όταν άκουσαν από τον τραγουδιστή ότι δεν διαθέτει άδεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ όπου σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία.
Πρόκειται για ένα πιστόλι των 22mm το οποίο ο τραγουδιστής είπε ότι απέκτησε για αυτοπροστασία, καθώς εργάζεται νύχτα και φοβάται μη πέσει θύμα κακοποιών, όμως χωρίς τη σχετική άδεια το όπλο είναι παράνομα στην κατοχή του.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, προκειμένου να δικαστεί.

Τελικά, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

 Ο συνήγορος του Πάνου Καλλίδη, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.

"Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια

Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.

Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.  
  
Αθήνα, 10.3.2014.                  
Με εκτίμηση   Αλέξης Κούγιας & Συνεργάτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...