Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

VIDEO - ΣΑΛΟΣ: αστυνομικός ασέλγησε στο άψυχο κορμί της Whitney Houston

Απίστευτο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες αστυνομικού, που υποστηρίζει ότι συνάδελφός του ασέλγησε στο άψυχο κορμί της Whitney Houston, όταν την εντόπισαν νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, τον Φεβρουάριο του 2012!


Whitney Houston
Cover of Whitney Houston
Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Brian Weir, ο συνάδελφός του Terry Nutall γονάτισε δίπλα στην άψυχη τραγουδίστρια και, τραβώντας το σεντόνι με το οποίο ήταν σκεπασμένη η σωρός της, είπε «διάολε! Δείχνει ακόμα όμορφη, έτσι;», ενώ έκανε απρεπή σχόλια, επικαλούμενος την ηλικία και την εμφάνιση της νεκρής.

Ο Weir, που ερευνούσε με τον συνάδελφό του τον τόπο της τραγωδίας, έφερε εκ νέου την υπόθεση στη δημοσιότητα, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της πόλης του Beverly Hills.

Όπως υποστηρίζει, μετά την καταγγελία του απομακρύνθηκε από την θέση του στις μονάδες SWAT και Κ-9 της αστυνομίας, ενώ έχασε κάθε ευκαιρία για προαγωγή ή οικονομικό μπόνους και ζητά την αποκατάστασή του από την υπηρεσία.

Ο Nutall αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ η αστυνομία του Beverly Hills απορρίπτει τις κατηγορίες του Weir εναντίον της ως αβάσιμες και η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...