Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Κώστα, θα τους διαγράψω όλους» -«Αντώνη, να το κάνεις!»

Τον δραματικό διάλογο Σαμαρά-Καραμανλή, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στη βουλή για το δεύτερο μνημόνιο που οδήγησε στην μαζική ανταρσία 21 βουλευτών της Ν.Δ. φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «Βήμα της Κυριακής».

Κάποια στιγμή και ενώ καταβάλλονταν προσπάθειες, πριν την ψηφοφορία, να μεταπειστούν οι αντάρτες βουλευτές να μην καταψηφίσουν το μνημόνιο, ο Αντώνης Σαμαράς μπήκε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή. 
 
Αφού αντάλλαξαν απόψεις για το πόσοι είναι οι βουλευτές που δεν θα πειθαρχούσαν στην απόφαση του κόμματος να στηρίξει το «ναί» ο κ. Σαμαράς, είπε στον προκάτοχο του: 
 
«Κώστα, θα τους διαγράψω. Αυτό πρέπει να γίνει. Μου είναι αδιάφορο ποιοί είναι. Πήγαν κόντρα στο κόμμα», είπε πριν φύγει για τα γραφεία της Κ.Ο της Ν.Δ. στη βουλή όπου συνεχιζόνταν οι προσπάθειες να μεταπειστούν οι αντάρτες.

«Αντώνη, να το κάνεις», του απάντησε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Εδώ διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, δεν θα κάνουμε μικροπολιτκή. Από εμένα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...