Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟ σε κυκλοφορία το φύλλο των εργαζομένων στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Το απεργιακό φύλλο
Πρώτο σε κυκλοφορία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το πρώτο φύλλο των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πωλήσεις ξεπερνούν τις 25.000 με τιράζ μόλις 40.000 φύλλα.

Παράλληλα σήμερα οι δικηγόροι Θανάσης Βαρλάμης και Δήμητρα Παπουτσάκη πέτυχαν απόφαση με την οποία απαγορεύεται κάθε διάθεση του τίτλου και των λοιπών σημάτων της εφημερίδας καθώς και την επιδίωξη του ½ όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών (μισθοί, αποζημιώσεις κλπ).

Η εκδίκαση του αιτήματος της Χ.Κ. Τεγόπουλος για την υπαγωγή στο άρθρο 99 αναβλήθηκε για τις 7/3.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ-ΕΤΗΠΤΑ

Αναβλήθηκε  και προσδιορίστηκε για τις 7 Μαρτίου 2012 η συζήτηση της αίτησης για υπαγωγή της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς και της αίτησης για τη λήψη προληπτικών μέτρων.

Το Δικαστήριο επίσης έκρινε ότι από την προσωρινή διαταγή, που είχε χορηγήσει στην εργοδότρια κατά την κατάθεση των αιτήσεων και με την οποία διατάχθηκε η αναστολή ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της εταιρείας, εξαιρούνται οι ληξιπρόθεσμες έως σήμερα απαιτήσεις των εργαζομένων για καταβολή των μισθών τους ή για την καταβολή της οφειλόμενης αποζημίωσης λόγω απόλυσης και μέχρι του ½ του αντίστοιχα οφειλόμενου ποσού.

Μετά την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος των εργαζομένων στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» να εκτελέσουν τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων με τις οποίες τους έχουν επιδικαστεί τα δεδουλευμένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...