Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αυστρία: Εκδήλωση αλληλεγγύης έξω από την ελληνική πρεσβεία

Κινητοποίηση έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Βιέννη, πραγματοποίησαν Αυστριακοί πολίτες το βράδυ της Τετάρτης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργάνωσης «Occupy Austria», θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες εργαζόμενους, «για την επιδιωκόμενη φτωχοποίηση και λεηλασία του ελληνικού λαού».

 Στο ψήφισμα αναφέρεται «η αλληλεγγύη του 99% του πληθυσμού της Γερμανίας και της Αυστρίας στον ελληνικό λαό». Στο ίδιο ψήφισμα καταγγέλλονται οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ,  διότι «δεν ανταποκρίνονται κατά κανέναν τρόπο στις βασικές προϋποθέσεις μιας αλληλέγγυας συμβίωσης των λαών, ενώ στη βάση αντιδημοκρατικών αποφάσεων, υπονομεύεται η κυριαρχία του λαού, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή νομιμοποίηση αυτών των αποφάσεων και μέτρων.  Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις βρίσκονται στο πλευρό των τραπεζών και των κερδοσκόπων, έχουν ως προσανατολισμό τους, τη λεηλασία, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα».

  Οι περικοπές στα κοινωνικά προγράμματα και την αγορά εργασίας, χαρακτηρίζονται «απάνθρωπες» στο ψήφισμα και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Τέλος, προς τον ελληνικό λαό, στέλνονται μηνύματα δύναμης, αγάπης και αντοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...