Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα πάχη τους τα κάλη τους

Μπορεί ο Karl Lagerfeld να θεωρεί την Adele παχουλή, αλλά η ζουμερή δεσποινίδα όχι μόνο σάρωσε τα Grammy, αλλά φαίνεται να τα περνάει και μια χαρά στην προσωπική της ζωή.

Η εποχή που τα λεπτά, ανορεξικά κορμιά αποτελούσαν πρότυπο για τις γυναίκες δείχνει να έχει περάσει, ενώ μοντέλα όπως η Rosie Huntington που μοιάζει με αποστεωμένο κακέκτυπο του παλιού της εαυτού μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Η μόδα προωθεί πιο γεμάτες σιλουέτες, υμνεί τις καμπύλες και επιβάλλει να έχουμε και τα πιασιματάκια μας. Έτσι, μετά την «κρυστάλλινη φωνή», άλλη μία κυρία διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το στρογγυλεμένο σωματότυπο.

Η Tara Lynn, εργάζεται εδώ και χρόνια ως μοντέλο για παχουλές και όχι μόνο δεν ντρέπεται να φωτογραφηθεί, αλλά τολμάει να ξεγυμνωθεί μπροστά στο φακό με περίσσια άνεση.

Λαμβάνοντας υπόψη πως τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, η Vogue και το Elle φιλοξενούν τις πληθωρικές κυρίες στα εξώφυλλά τους, μήπως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σταματήσουμε τις σκληρές δίαιτες και να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι;



Πηγή:queen.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...