Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η προεκλογική αφίσα του Σαρκοζί τραβήχτηκε... στην Ελλάδα!

Μπορεί ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί να ανακοίνωσε με διθυραμβικούς τόνους την υποψηφιότητα του για το ύπατο αξίωμα της χώρας, ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η προεκλογική του αφίσα με σύνθημα «Η Γαλλία δυνατή» δεν τραβήχτηκε στην Γαλλία αλλά στην... Ελλάδα!

Την αποκάλυψη έκανε χρήστης του twitter και το κείμενο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Nouvel Observateur». Δυστυχώς για τον Γάλλο πρόεδρο ο χρήστης κατάφερε να εντοπίσει τον μοναδικό αριθμό πίσω από την φωτογραφία που περιέχει μεταξύ άλλον και τον τόπο λήψης της. Έτσι το περιοδικό απόκάλυψε ότι η προεκλογική αφίσα η οποία είχε δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της «Le Figaro» δεν απεικόνιζε ένα γαλλικό τοπίο αλλά ένα... ελληνικό ηλιοβασίλεμα!

Στόχος του Γάλλου προέδρου ήταν να χρησιμοποιήσει ένα ηλιοβασίλεμα σε μια ήρεμη θάλασσα προκειμένου να δείξει πως αν εκλεγεί η Γαλλία θα βρίσκεται υπό τον σωστό «καπετάνιο» που θα την κατευθύνει σε ήρεμα νερά εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα.

Δυστυχώς όμως για τον Νικολά Σαρκοζί η αποκάλυψη της πραγματικής τοποθεσίας της φωτογραφίας προκάλεσε πικρόχολα σχόλια τόσο για το ότι δεν επιλέχθηκε ένα τοπίο της Γαλλίας όσο και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το θέμα της Ελλάδας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...