Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Γκλέτσος: «Εχω να κάνω σεξ ένα χρόνο και κάτι»

Αποκαλυπτικότατος για την προσωπική του ζωή ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του σε περιοδικό, αφού δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει σεξ. Ο δήμαρχος Στυλίδας είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ» 
 
«Δεν κάνω σεξ. Περνάνε περίοδοι στη ζωή μου που απέχω συνειδητά. Είναι μια τέτοια περίοδος τώρα. Έχω άλλα πράγματα που με γεμίζουν. Τα καθήκοντά μου στο δήμο, οι φίλοι μου, ο αθλητισμός. Δεν κάνω σεξ και δεν ντρέπομαι να το πω. Μπορεί να έχω να κάνω και ένα χρόνο».

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του που ήταν όταν αρρώστησε. «Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα στην καρδιά μου. Άρχισαν τα μπες βγες στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και τα είδα όλα. Είχα δύο χρόνια να κοιμηθώ. Φοβόμουν να κοιμηθώ το βράδυ μήπως πεθάνω. Έπαιρνα ηρεμιστικά χάπια».

Τέλος, ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε ότι δεν τον πειράζει να ζει και με λίγα χρήματα: «Ζούσα σπαρτιατικά από άποψη. Δεν είμαι τσιγκούνης. Ότι έχω το τρώω, αλλά μπορώ να ζήσω και με ελάχιστα. Δε με ενδιαφέρει να χαλάσω χρήματα για ρούχα. Έχω δυο τζιν και αυτά φοράω. Δε χαλάω λεφτά σε μπουζούκια. Δε μου χρειάζονται πολλά λεφτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...