Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Άγριος καυγάς Μαρκουλάκη- Ματσούκα

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την συνάδελφό του Δήμητρα Ματσούκα στις τελευταίες πρόβες του έργου «Μία πορνογραφική σχέση» και η κόντρα δεν ηρέμησε ούτε το βράδυ της πρεμιέρας. 

Όπως αναφέρει τo Ciao, οι σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έρχονται σε αντίθεση με την άποψη της ηθοποιού για το πώς θα πρέπει να ερμηνεύσει το ρόλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεταξύ τους διαμάχη. Η ηλεκτρισμένη αυτή ατμόσφαιρα οδήγησε την ηθοποιό να αποχωρήσει από το θέατρο σε έξαλλη κατάσταση με αποτέλεσμα η πρόβα-τζενεράλε να τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Έτσι, έφτασαν στο βράδυ της μεγάλης πρεμιέρας στο Θέατρο Αθηνών χωρίς να έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν μία πρόβα. Η κατάσταση δεν εκτονώθηκε ούτε στην πρεμιέρα. Οι δύο ηθοποιοί καβγάδισαν άσχημα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια την ίδια ώρα που οι θεατές είχαν αρχίσει να προσέρχονται στο θέατρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης ο ηθοποιός πηγαινοερχόταν συνεχώς στο μπαρ και δε σταματούσε να κατεβάζει το ένα ποτό μετά το άλλο για να ηρεμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...