Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παίρνει μισθό 35.000 ευρώ για να δοκιμάζει δονητές !

Αυτό είναι επάγγελμα! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη και συγκεκριμένα στην Βρετανία, που παίρνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο, για… να δοκιμάζει δονητές!!!

Η Νατ Γκάρβεϊ εργάζεται στο σπίτι της, μακριά από την καθημερινή ρουτίνα του γραφείου. Η φύση του επαγγέλματος της είναι ιδιαίτερη, αφού δοκιμάζει διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα, τα οποία η εταιρία για την οποία εργάζεται τα πουλάει μέσω ίντερνετ.

Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Sun έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1.000 σεξουαλικά παιχνίδια σε δύο χρόνια και για αυτό έχει λάβει περίπου 70.000 ευρώ σε δύο χρόνια!!!

«Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», δήλωσε η ίδια. Αυτό θα έλειπε!

«Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο», καταλήγει.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...