Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ένταλμα σύλληψης κατά του Russell Brand

Russell Brand
Russell Brand (Image via RottenTomatoes.com)

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού Russell Brand, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με έναν paparazzo.

Ο Russell Brand βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα ταινίας της Diablo Cody. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Brand, η Octavia Spencer και η Holly Hunter και αφορά την κρίση πίστης των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Russell Brand άρπαξε το κινητό τηλέφωνο του paparazzo, με το οποίο ο φωτογράφος προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία και το πέταξε από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν. Το συμβάν έλαβε χώρα την Δευτέρα το βράδυ και σε βάρος του Brand εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της εγκληματικής βλάβης.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν σχολίασε επισήμως το συμβάν. Ο Brand πάντως ανέφερε σε μήνυμα του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αστειευόμενος, ότι δεν μπορεί να βλέπει ανθρώπους να χρησιμοποιούν λάθος το συγκεκριμένο τηλέφωνο μετά το θάνατο του Steve Jobs, και θεωρεί την πράξη του ως φόρο τιμής στον Jobs.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...