Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμβουλές ομορφιάς από τις σταρ του Χόλιγουντ

Demi Moore
Demi Moore (Image via RottenTomatoes.com)
Τι χρησιμοποιούν οι celebrities για απαλή επιδερμίδα και εντυπωσιακά μαλλιά;
Δείτε τα «κόλπα» των σταρ των Χόλιγουντ και ακολουθείστε τις αντιγηραντικές τους συμβουλές.

Τo μυστικό ομορφιάς της Demi Moore


Η ηθοποιός που κάποτε παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί αυστριακές βδέλλες για να αποτοξινώσει το αίμα της πρόσφατα δοκίμασε τη Master Cleanse, μια δίαιτα που περιλαμβάνει κοκτέιλ από σιρόπι σφενδάμου, νερό με λεμόνι και πιπέρι καγιέν.

«Το κάνω για την υγεία» τονίζει η ηθοποιός. Μυστικό ομορφιάς: «Ενυδατώνω συνεχώς το πρόσωπό μου» λέει η Moore. «Όσο αργά κι αν είναι, όταν γυρίζω στο σπίτι πάντοτε καθαρίζω και ενυδατώνω το πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι με την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας, δεν χρειάζεται πολύ μακιγιάζ».

Nicole Kidman
Cover of Nicole Kidman
Τo μυστικό ομορφιάς της Nicole Kidman

Η αυστραλιανή ηθοποιός που κάποτε είχε καρκίνο του δέρματος στο πόδι, προσπαθεί επιμελώς να κρατάει το πορσελάνινο δέρμα της μακριά από τον ήλιο. «Είναι το χειρότερο πράγμα από την άποψη της γήρανσης, έτσι χρησιμοποιώ πολύ αντηλιακό και αποφεύγω την έκθεση στον ήλιο», λέει η Kidman.

Μυστικό Ομορφιάς: Όσον αφορά τα πλούσια λαμπερά μαλλιά της, η ηθοποιός προτιμά να τα περιποιείται με τα αγαπημένα της ροφήματα. «Αν έχεις κόκκινα μαλλιά τότε δοκίμασε να τα πλύνεις με χυμό μούρων. Και αν είσαι ξανθιά τότε ένα ξέπλυμα με σαμπάνια θα κάνει θαύματα!»

Τo μυστικό ομορφιάς της Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek (Image via RottenTomatoes.com)

Η μεξικανή ηθοποιός προτιμά να ντύνεται σε αποχρώσεις που δεν είναι συνηθισμένες. «Ταυτίζομαι με τα αινιγματικά χρώματα», λέει η ηθοποιός. «Δεν θέλω απλά να φοράω μπλε ή πράσινο, θέλω να νιώθω ο εαυτός μου.

Μυστικό Ομορφιάς: H Hayek, της οποίας η γιαγιά ήταν αισθητικός, λατρεύει τα αρωματικά προϊόντα ομορφιάς. «Κάνε τον εαυτό σου να μυρίζει όμορφα», συμβουλεύει. «Μερικές φορές φοράω άρωμα ακόμη κι αν είμαι μόνη μου».

Τo μυστικό ομορφιάς της Halle Berry

Η διάσημη ηθοποιός χρησιμοποιεί οξέα φρούτων για να καθαρίσει και να απολεπίσει την επιδερμίδα της. Επιπλέον πριν την ενυδάτωση, απλώνει στο πρόσωπο της αγνή βιταμίνη C.

Μυστικό Ομορφιάς: Η Halle Berry επισκέπτεται έναν ειδικό για να περιποιείται το πρόσωπο της. Όπως αποκαλύπτει, η περιποίηση προσώπου είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της. «Η καλή εμφάνιση σημαίνει ότι πρέπει να έχεις μια καλή βάση. Η σωστή περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική», τονίζει η ηθοποιός.

Τo μυστικό ομορφιάς της Naomi Watts

Η Naomi Watts προσπαθεί να βγαίνει έξω και να χαλαρώνει. «Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι έξω με τα δέντρα και το νερό, να ξαπλώνω κάπου ή να περπατάω» λέει η ηθοποιός. «Επίσης κάνω διαλογισμό, που με βοηθά πολύ να είμαι ήρεμη και ισορροπημένη».

Μυστικά Ομορφιάς: Η ηθοποιός προσπαθεί να πίνει πολύ νερό και κάνει καθαρισμό προσώπου κάθε 6 εβδομάδες. Κατά τα άλλα προτιμά να μένει φυσική. «Η μητέρα μου πάντα έλεγε ‘μην βάψεις τα μαλλιά σου. Είναι σαν να κάνεις τατουάζ, αν αρχίσεις ποτέ δεν θα σταματήσεις, και είχε δίκιο!»

English: Actress Jennifer Aniston at the Londo...
Image via Wikipedia
Τo μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston κάνει την καθημερινή της άσκηση με τον προσωπικό της προπονητή μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα για να είναι σε φόρμα. «Εξασκήσου λίγο κάθε μέρα», συμβουλεύει.

Μυστικό ομορφιάς: Η Aniston είναι γνωστή για τα άψογα μαλλιά της. Οι ανταύγειες της κάνουν τα μαλλιά της να φαίνονται ότι έχουν ανοίξει από τον ήλιο, τονίζουν το χρώμα των ματιών της και φωτίζουν το look της. Γι’ αυτό δεν τα έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια.

www.i-live.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...