Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η Κανέλλη καταρρέει μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά από κακόγουστο αστείο της Συντέλειας [ 2 βίντεο ]

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνη Κανέλλη και τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής Συντέλεια.

Στο διάλειμμα της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, η Λιάνα Κανέλλη που ήταν καλεσμένη, βγήκε από το στούντιο και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά... σε ενα ζευγάρι γάντια του μποξ σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο της και ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο σωματώδη τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Ήταν οι συνεργάτες της Συντέλειας.

Η ίδια είπε «αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».

Μάλιστα κλαίγοντας η Λιάνα Κανέλλη είπε πως αυτό που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής δεν ήταν αστείο για ενα άνθρωπο που έχει πέσει θύμα βίας, αναφερόμενη στη επίθεση που είχε δεχθεί από την Ηλία Κασιδιάρη, στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο τότε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής της επιτέθηκε και την χτύπησε στο πρόσωπο.

 Η Πόπη Τσαπανίδου φανερά εκνευρισμένη είπε: «Έχουμε επιστρέψει από τις διαφημίσεις, οι οποίες κράτησαν λίγο παραπάνω απ' ότι τα συνηθισμένα μας Πράγματι όπως παρατηρείται κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλλείματος... Είμαι σε δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στις διαφημίσεις έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας». Ξέφυγε λίγο το πράγμα ίσως από τα όρια χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση να την ενοχλήσουμε... Ελπίζω να επανέλθει! Να της ζητήσουμε συγγνώμη»

ΤΟ ΚΚΕ

"Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το «αστείο» σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ", υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.
Και προσθέτει:

"Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι, αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο".

Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ

O παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Συντέλεια» Μάνος Βουλαρίνος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» για να μιλήσει για την φάρσα που έκαναν στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε μεταξύ άλλων: «δεν έχει αντιδράσει κανείς τόσο άσχημα σε φάρσα μας μέχρι στιγμής, οπότε δεν περιμέναμε μια τέτοια αντίδραση. Μπορώ να καταλάβω ότι εκ των υστέρων ότι η Λιάνα Κανέλλη είναι φορτισμένη συναισθηματικά. Θέλω να πω ότι δεν θα το κάναμε αυτό το αστείο ποτέ αν ξέραμε ότι θα την ενοχλούσε τόσο πολύ».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...