Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις για την απαγωγή του 26χρονου Μάριου

Κορυφώνεται το θρίλερ της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία και την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου... 

Πηγές του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας αναφέρουν ότι διενεργούνται έρευνες με βάση στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν στο διάστημα παρακολούθησης των υπόπτων και μέχρι τη σύλληψή τους, την 11η Οκτωβρίου.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας εμφανίζονται σχεδόν βέβαιοι ότι ο 26χρονος έχει δολοφονηθεί από τους απαγωγείς του. Ταυτόχρονα όμως, πηγές από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων δήλωσαν νωρίτερα σήμερα στο crime.gr ότι διεξάγονται έρευνες σε 2 – 3 διαφορετικά σημεία εκτός Αττικής, όπου πιθανολογείται ότι οι απαγωγείς εγκατέλειψαν , πιθανότατα νεκρό, τον 26χρονο Μάριο.

Τα συγκεκριμένα σημεία ουσιαστικά υπέδειξε ο 72χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής Πέτρος Μιχαλεάκος. Πάντως, τους ισχυρισμούς των δικηγόρων περί «συνεργασίας» του κατηγορούμενου με τις αρχές διαψεύδουν αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...