Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Ξέρω ποιος μου την έστησε» - Ο Μάνος Ψαλτάκης μιλά για τη σύλληψή του με τα ναρκωτικά!

Η επεισοδιακή σύλληψη για ναρκωτικά του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μάνου Ψαλτάκη έχει αναστατώσει τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο 63χρονος συνελήφθη έπειτα από έφοδο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μέσα στο διαμέρισμά τους στη Γλυφάδα. Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν 465 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 1.500 ευρώ. Ο μουσικοσυνθέτης αρνείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, μιλά για σκευωρία σε βάρος του και τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει ξανά να πειράξουν τον ίδιο ή την οικογένειά του.

«Ξέρω ποιος μου την έστησε», δηλώνει με οργή στην «Espresso»!

«Πρόκειται για σκευωρία και ξέρετε πολύ καλά από ποιον. Μερικοί κομπλεξικοί καλλιτέχνες που ζηλεύουν τον Ψαλτάκη γιατί είναι γεννημένο αντράκι θέλουν να τον "στείλουν" και να του καταστρέψουν την οικογένεια» τόνισε, προσθέτοντας ότι το χασίς, περίπου 280 γραμμάρια όπως ισχυρίζεται (και όχι 465 γραμμάρια, σύμφωνα με την αστυνομία), το προόριζε για προσωπική του χρήση: «Εγώ αγαπάω την οικογένειά μου και γι' αυτή κόβω και το χασίσι. Από εκεί και πέρα, επειδή το κόβω και δεν μπορούν να μου κάνουν και κάτι παραπάνω, ουαί κι αλλοίμονο σε όποιον την πειράξει» είπε χαρακτηριστικά!

Να αναφέρουμε ότι την περασμένη Παρασκευή ο Ψαλτάκης εμφανίστηκε ενώπιον της 30ής ειδικής ανακρίτριας. Λίγες ώρες αργότερα κατευθύνθηκε μαζί με την οικογένειά του στην έξοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς οι λειτουργοί της Θέτιδος έκριναν πως έπρεπε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...