Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί  αυτοκινήτων που κινούνταν στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων παρακολουθώντας τις σκηνές που διαδραματίζονταν σε ώρα πυκνής κίνησης, με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να καταδιώκουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα.

Το κυνηγητό πήρε τέλος σε απόσταση  έξι χιλιομέτρων, όταν οι άνδρες  της Αστυνομίας εγκλώβισαν το  ύποπτο αυτοκίνητο και ακινητοποίησαν τους τρεις Αλβανούς επιβάτες ηλικίας 28, 27 και 25 χρόνων, οι οποίοι είχαν προλάβει να πετάξουν στο δρόμο μια σακούλα που περιείχε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 110 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν, ενώ πάνω στους διακινητές οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έξι κινητά, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, 70 ευρώ και μια φωτογραφική μηχανή. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ αναζητούνται οι προμηθευτές τους.

Για διακίνηση ναρκωτικών παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ένας 66χρονος, στο σπίτι του οποίου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65,8 γραμμαρίων και άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 0,9 του γραμμαρίου. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 1.160 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...