Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καταζητείται για την υπόθεση Λαυρεντιάδη και ο Πέτρος Κυριακίδης - ΑΛΛΕΣ 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τη 2η ειδική ανακρίτρια και εις βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της Proton Bank. Ήδη οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στην οικία του αλλά και στο σπίτι των παιδιών του χωρίς αποτέλεσμα.

 Μετά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, το βράδυ της ίδιας ημέρας η αστυνομία προχώρησε σε άλλες τρεις συλλήψεις για την υπόθεση της Proton Bank.

Πρόκειται για τους Αντώνη Αθανάσογλου, Τρύφωνα Κολλίντζα και Δημήτρη Σαραμαντή, τότε μέλη του Δ.Σ. της Proton Bank αλλά και της επιτροπής επιδοτήσεων, που κατηγορούνται για το σκάνδαλο των επισφαλών δανειοδοτήσεων ύψους 1.701.000 ευρώ προς εταιρείες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η σύλληψή τους έγινε βάσει εντάλματος που εξέδωσε η 2η ειδική ανακρίτρια, θεωρώντας ότι και για αυτούς, όπως και για τον επιχειρηματία, υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ύποπτοι φυγής. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις για την ίδια υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας, που συνελήφθη χθες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για την υπόθεση των δανειοδοτήσεων της Proton Bank, ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έρευνα στο σπίτι του Λαυρεντιάδη 

Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Η άνοδος και η πτώση του Ελληνα Μίδα

Ο «θησαυρός» που κατεσχέθηκε στο σπίτι του Λ. Λαυρεντιάδη

New York Times για σύλληψη Λαυρεντιάδη: Να ακολουθήσουν κι άλλοι Έλληνες ολιγάρχες

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...