Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

BBC: «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε όλοι Έλληνες»

Ένα διθυραμβικό άρθρο - πραγματική διαφήμιση για την Ελλάδα και τον τουρισμό της μας δημοσιεύει το BBC στην ταξιδιωτική του ενότητα κάτω από τον τίτλο «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε Έλληνες» (Going Greek This Summer).

Το άρθρο ξεκινά με το να τονίζει πως ο ελληνικός τουρισμός έχει πληγεί πολύ από πέρσι λόγω των επεισοδίων και των κοινωνικών αναταραχών αλλά παροτρύνει τους Βρετανούς να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές τους, καθώς αυτά που έγιναν πέρσι δεν αποτελούν λόγο για να μην θελήσουν να έρθουν και φέτος τουρίστες στην χώρα μας και παράλληλα τονίζει πως αυτή είναι και η μόνη ελπίδα για την εθνική μας οικονομία.

«Τα επεισόδια και οι ταραχές γίνονται σε μια μικρής έκτασης περιοχή στην Αθήνα, γύρω από τη Βουλή και όχι σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί βέβαια σε κοντινή απόσταση να είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας αλλά δεν είναι επικίνδυνα. Εξάλλου υπάρχουν τόσα ειδυλλιακά, κατάλευκα νησιά μακριά από εκεί όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κρήτη» αναφέρει το δημοσίευμα.

Επιπλέον κάνει λόγο για τις μεγάλες προσφορές που θα βρει κανείς στη χώρα λόγω της κρίσης. «Μπορείτε να βρείτε δελεαστικά χαμηλές τιμές και προσφορές όπως τέσσερις διανυκτερεύσεις στην τιμή των τριών και πολύ καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια» αναφέρει.

Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν οι τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σύμφωνα με το BBC είναι οι συνεχείς απεργίες κυρίως των Μ.Μ.Μ. που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ωστόσο το ρεπορτάζ λέει πως και αυτό λύνεται αφού υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πότε θα γίνουν.

Το άρθρο κλείνει με το καλύτερο μήνυμα - διαφήμιση για την Ελλάδα μας. «Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!»

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο εδώ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...