Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η Τζίνα Αλιμόνου- Βαρδινογιάννη επιστρέφει στο σανίδι!

Με το έργο του Αλφρέντ Ζερύ "Έκτο Πάτωμα", διασκευασμένο από την Άννα Παναγιωτοπούλου, επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα η Τζίνα Αλοιμόνου - Βαρδινογιάννη.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και χρησιμοποιεί τη φόρμα του μιούζικαλ για να ζωντανέψει την ιστορία που με μεγάλη επιτυχία παίχτηκε, 20 χρόνια πριν, στο θέατρο "Περοκέ".

H Tζίνα, όπως διαβάσαμε στην 'Espresso" θα υποδύεται την κυρία με τα γκρίζα -τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει η Νένα Μεντή- και ερμηνεύει το ομότιτλο με τον ρόλο της τραγούδι και το "Ζηλεύω".

Εκτός από τη Τζίνα Αλοιμόνου, στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Αιμιλία Βασιλακάκη, Άρης Γεροντάκης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Μαριλού Κατσαφάδου, Ασπασία Κοκόση, Ρούλα Μανιάτ, Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Τσολάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριάννα Κάλμπαρη.

Όταν το 2006, η Τζίνα παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη τα περιοδικά έντυναν τα εξώφυλλά τους με τίτλους όπως «Η νέα πριγκίπισσα της Αθήνας» ή «Η σύγχρονη Σταχτοπούτα». Η ίδια όμως απεχθάνεται αυτούς τους όρους, γιατί όπως έχει αναφέρει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της  στο περιοδικό Life & Style: «Σταχτοπούτα δεν υπήρξα ποτέ και σίγουρα δεν μεγάλωσα στις στάχτες. Πέρασα υπέροχα παιδικά και εφηβικά χρόνια στην Καλαμάτα, όπου ζούσα με την οικογένειά μου. Ήταν μια «κανονική», αστική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν έμπορος και φρόντιζε να μη λείπει τίποτα σε μένα και τις αδελφές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...