Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τρίκαλα: Βγήκε στο μπαλκόνι να "αερίσει" το παλτό και έπεσαν 8.000 ευρω

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε το εγκεφαλικό μια γυναίκα στα Τρίκαλα, όταν έκανε το λάθος να βγει στο μπαλκόνι και να τινάξει ένα παλιό παλτό, μέσα στο οποίο είχε κρύψει… 8.000 ευρώ! 

Ξαφνικά κάτοικοι της οδού Αιόλου και περαστικοί είδαν να πέφτει από τον ουρανό βροχή με ευρώ και μια γυναίκα στο μπαλκόνι πολυκατοικίας να φωνάζει απεγνωσμένη.

 Ευτυχώς, ένας από τους περαστικούς μάζεψε τα χρήματα και τις τα παρέδωσε, βάζοντας έτσι τέλος στον εφιάλτη της.

Όπως πολλοί συμπατριώτες μας έτσι και η γυναίκα υπό τον φόβο της χρεοκοπίας απέσυρε μέρος των καταθέσεών της από την τράπεζα και φύλαγε τις οικονομίες της στο σπίτι. Πέρασε όμως καιρός, η γυναίκα ξεχάστηκε και βγάζοντας τα ρούχα από την ντουλάπα για να αεριστούν έβγαλε και το παλιό παλτό με τα ευρώ.

Οταν κατάλαβε τι είχε προκαλέσει η αφηρημάδα της, προσπάθησε να κατέβει γρήγορα στον δρόμο για να μαζέψει τα χαρτονομίσματα πριν προλάβει να το κάνει κάποιος περαστικός.

Φαίνεται, όμως, πως για καλή της τύχη στο πλευρό της βρέθηκε φύλακας-άγγελος. Εκείνη τη στιγμή δεν φυσούσε και έτσι τα χαρτονομίσματα δεν έγιναν φτερό στον άνεμο, με αποτέλεσμα ένας συμπολίτης της να καταφέρει να τα μάζεψε γρήγορα και να της τα παραδώσει αμέσως.

Τώρα η απρόσεκτη νοικοκυρά ή θα πρέπει να βρει πιο ασφαλή κρυψώνα ή να τα επιστρέψει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...