Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τι μαγειρεύει ο Μάρκος Σεφερλής;

Κυριακάτικο το μενού και θεατρικός ο επισκέπτης. Η Ντίνα Νικολάου αυτή τη φορά μαγείρεψε με τον Μάρκο Σεφερλή για το κυριακάτικο τραπέζι. Ο Μάρκος είπε ότι όφειλε να τον καλέσει η Ντίνα στην εκπομπή της γιατί σύμφωνα με το όνομά του είναι «Σεφ – ερλής». Ανέλαβε δυναμικά τον ρόλο του, φόρεσε τον χαρακτηριστικό σκούφο, ποδιά και γάντια και μπήκε βαθιά στα μυστικά της κουζίνας. Δήλωσε όμως ότι «ξέρω να φτιάχνω ωραίο τοστ».

Μαγείρεψαν την ιταλική σπεσιαλιτέ «Οσομπούκο» με μοσχαράκι και χοντρό μακαρόνι και για επιδόρπιο, μια και την Κυριακή, κατά τον Μάρκο, οι δίαιτες μένουν πίσω, «μπουγάτσα στριφτή με σοκολάτα».

Στο τεστ μαγειρικής, που του έκανε η Ντίνα, απάντησε με τον δικό του, χιουμοριστικό τρόπο. «Την κρέμα μπεσαμέλ πρέπει να έχεις μεγάλη μπέσα για να την πετύχεις». Όσο για το μαντολίνο, κοπτικό εργαλείο κουζίνας, ο Μάρκος έδωσε τη δική του ερμηνεία «ξέρω μόνο το μουσικό όργανο και αγαπάω τον ήχο του, μέχρι εκεί!»

Κλείνοντας η εκπομπή και δίνοντας τα χέρια με την Ντίνα, την αποκάλεσε συνάδελφο γιατί εκείνη ξέρει συνταγές μαγειρικής και εκείνος ξέρει «τη συνταγή του γέλιου».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 16/3 στις 10:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...