Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μάρτυρας - κλειδί "καίει" την Χ.Α.

Μάρτυρας - κλειδί ο οποίος έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στο STAR ότι έδωσε στοιχεία για όπλα και βομβιστικές ενέργειες.

Ο μάρτυρας ΣΤ, με τα αρχικά Γ.Π. βρισκόταν στο γραφείο των δικαστικών λειτουργών για περισσότερες από έξι ώρες. Υπήρξε μέλος σε τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Νότια Προάστια και αποχώρησε όταν ήρθε σε διαμάχη με τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.

Η μαρτυρία του ενδέχεται να αποτελέσει το κλειδί στις έρευνες για όπλα που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για συγκεκριμένες βομβιστικές ενέργειες, καθώς όπως υποστηρίζει έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Διαβάστε τι είπε στο Star:

«Κατέθεσα επώνυμα και όχι ανώνυμα, οπότε έχω μπει σε πρόγραμμα προστασίας.  Τους έδωσα κατεύθυνση για όπλα και για άλλα πράγματα όπως συγκεκριμένες βομβιστικές ενέργειες», λέει στο Star.

«Υπήρξε μια συνεργασία σκέψεων και γεγονότων που έχουν συντελεστεί στο παρελθόν για να συνδυαστούν με όσα έχουν συμβεί σήμερα».

Όσον αφορά την ιεραρχία; «Έδωσα την ιεραρχία που γνώριζα, αυτή που είχα εγώ υπόψη μου στην τοπική Οργάνωση… Επίσης, ξέρω ότι το πειθαρχικό ήταν ο Παναγιώταρος, ο Λαγός και ο Γερμενής».

Από τη μαρτυρία του συγκεκριμένου ανθρώπου φαίνεται ότι είχε εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στην τοπική της Νίκαιας πολύ πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα και κάποιοι είχαν προσπαθήσει να προειδοποιήσουν.

«Είχαμε εντοπίσει πρόβλημα και είχα στείλει επιστολή στους κ. Μιχαλολιάκο, Παππά και Κασιδιάρη. Δεν έλαβα απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...