Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της κόρης Μιχαλολιάκου - Συνελήφθη ένα άτομο

Είχε στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι - Οπλοστάσιο σε άλλο σπίτι στον Βύρωνα που ερεύνησε η Αστυνομία


Ερευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε το πρωί στο διαμέρισμα της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηελκτρονικοί υπολογστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατι, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.

Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Βύρωνα, όπου μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκανα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός.  Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...