Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν μητέρα και γιος για "ροζ" εκβιασμό και ..."μάγια"!

Με διάφορα απατηλά τεχνάσματα -μαντεία και μαγεία- διαβεβαίωνε ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που είχαν ενεργήσει τρίτοι σε βάρος της. Μόνο που η εν λόγω 59χρονη συνελήφθη στην περιοχή της Βαρυπόμπης.

Οπως προέκυψε μετά από καταγγελία 34χρονης, την τελευταία δεκαετία η συλληφθείσα είχε καταφέρει να της αποσπάσει με την ίδια μέθοδο συνολικά 112.000 ευρώ.

Παράλληλα, από τον περασμένο Μάρτιο, από κοινού με τον 38χρονο γιο της, εκβίαζαν την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτόν τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν μητέρα και γιο, σε προκαθορισμένη συνάντηση, τη στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
*Ενα περίστροφο μάρκας TAURUS.
*Ενα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.
*9 φυσίγγια.
*Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop, tablet, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κλπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για απάτη και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...