Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. στα αστυνομικά τμήματα Ακρόπολης και Χαλκίδας

Η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων βρήκε από φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία μέχρι αδήλωτα όπλα και μαϊμού CD


Σημαντικά ευρήματα εντόπισαν οι «αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας στα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας Ακροπόλεως και Χαλκίδας, στο πλαίσιο των στοχευμένων ερευνών για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες.

Ειδικότερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως βρέθηκε καρτέλα με πέντε δισκία VULBEGAL, σε συρτάρι Υπαστυνόμου, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, σε ντουλάπες βρέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρα, σακίδιο πλάτης με 73 CD και DVD, καθώς και αντιασφυξιογόνος μάσκα. Επιπλέον, σε χρηματοκιβώτιο φύλαξης κατασχεμένων όπλων, βρέθηκε πυροβόλο όπλο με 50 φυσίγγια, εντός φακέλου με την ένδειξη «ανευρέθη 5ος όροφος παλαιά αποθήκη». Για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας βρέθηκαν 41 φαρμακευτικά - ναρκωτικά δισκία, σε ντουλάπι Αρχιφύλακα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ περαιτέρω αφέθηκε ελεύθερος με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε κοινόχρηστο χώρο βρέθηκαν 9 πακέτα τσιγάρα, χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης, εντός ντουλάπας δύο κούτες με 246 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (CD , DVD), ενώ στο γραφείο της Ομάδας Ναρκωτικών, εντός συρταριού βρέθηκαν μεταλλικός τρίφτης, εξαρτήματα πίπας καθώς και σπόροι κάνναβης σε τέσσερις συσκευασίες των (32,8),(2,1),(0,9) και (0,5) γραμμαρίων. Και για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...