Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Έκρηξη με τραυματίες, στο γραφείο του γενικού γραμματέα διαφάνειας, Γιώργου Σούρλα


Στον Ευαγγελισμό με ελαφρά εγκαύματα στα άκρα νοσηλεύονται μια γυναίκα και ένας άνδρας μετά την έκρηξη από γκαζάκια που σημειώθηκε το πρωί (08.05) της Δευτέρας στην είσοδο του γραφείου του γενικού γραμματέα διαφάνειας, Γιώργου Σούρλα, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 27.

Οι δύο τραυματίες διαμένουν στην πολυκατοικία όπου έγινε η έκρηξη. Μάλιστα η γυναίκα έβγαινε την ώρα της έκρηξης από το διαμέρισμα της με αποτέλεσμα να δεχθεί το κύμα της φωτιάς.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Προανάκριση διενεργεί για το περιστατικό η αστυνομία.

Κεδίκογλου: Καταδικάζουμε την "τυφλή" επίθεση στο γραφείο Σούρλα

Τη δριμύτατη καταδίκη της κυβέρνησης για την "τυφλή" επίθεση με γκαζάκια στο κτίριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας, Γιώργου Σούρλα εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Ταυτόχρονα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στο θύμα των θρασύδειλων δραστών -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά-.

"Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα απόπειρα εισαγωγής της βίας στη δημόσια ζωή θα καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου" καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου.

Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει το μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια


«Καταδικάζουμε απερίφραστα το μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια στο γραφείο του γενικού γραμματέα διαφάνειας και στα κτίρια του ΙΟΒΕ και του ΕΣΠΑ» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

«Από τις επιθέσεις των θρασύδειλων δραστών χτυπήθηκαν ανυποψίαστοι πολίτες, μεταξύ των οποίων και η γιατρός Ελένη Πλέσσα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα θύματα. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι όσοι με τη βία απειλούν τη δημοκρατία. Τα γκαζάκια και οι βομβιστικές επιθέσεις δεν απειλούν κανένα «σύστημα», αντίθετα απειλούν ανθρώπινες ζωές!» τονίζει η ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...