Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Χρυσό iPhone 5 παρουσιάσαν Ελβετοί! - Πόσο κάνει

Η Ελβετική εταιρία πολυτελών εξατομικευμένων iPhone5, γνωστή για τη δημιουργία των πιο πολυτελών στον κόσμο iPhone 5, παρουσίασε την Πέμπτη 25 Απριλίου (2013) στο BaselWorld μια εκπληκτική περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων Mansory.

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος βελτίωσης πολυτελών αυτοκινήτων και κατασκευαστής Mansory, διάσημος για τα αυτοκίνητα όπως Bugatti Veyron, Lamborghini, Rolls Royce, Ferrari και Aston Martin και την ακραία τροποποίηση τους, δημιούργησε αυτή την εκπληκτική περιορισμένη έκδοση του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vivanews.gr, το Mansory iPhone5 έχει γυάλισμα καθρέφτη και καλύπτεται με χρυσό 24 καρατίων. Κάθε τηλέφωνο είναι 100% εξατομικευμένο στην Ελβετία και εγγυημένο από την τεχνογνωσία της Ελβετικής εταιρίας κοσμημάτων και κατασκευής ρολογιών.

Το μοντέλο αυτό θα είναι αναμφίβολα το ιδανικό αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Mansory και τους λάτρεις πολυτελών αξεσουάρ.

«Στην Golden Dreams θαυμάζουμε πάντα το όραμα της Mansory. Η ποιότητα των δημιουργιών τους είναι παγκόσμιας κλάσης. Συνεπώς, είναι μεγάλη τιμή να είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε σε μια έκδοση», είπε ο κ. Alexandre Masson, διευθυντής της Golden Dreams.

«Στη Mansory έχουμε πάντα πάθος για τα ρολόγια πολυτελείας και τα κοσμήματα και το 24 καρατίων χρυσό iPhone5 είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα στο χαρτοφυλάκιό μας, δεδομένου ότι πληροί τα πρότυπα ποιότητας της παραγωγής μας στο υψηλότερο τεχνικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την αριστοτεχνική δεξιοτεχνία και τα πιο πολύτιμα υλικά», λέει ο κ. Kourosh Mansory, ιδιοκτήτης της Mansory Design & Holding GmbH.

Η τιμή γι’ αυτό το περιορισμένης παραγωγής 50 τεμαχίων χρυσό 24 καρατίων Mansory iPhone5 είναι μόλις... 4.900 ευρώ (τιμή με ΦΠΑ στη Γερμανία.
vivanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...