Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Κρατούσε 40 ώρες την 5χρονη και τη βίαζε


Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται σήμερα η 5χρονη που βιάσθηκε και κακοποιήθηκε από έναν νεαρό γείτονά της, ενώ ταυτόχρονα πολυάριθμοι διαδηλωτές καταγγέλλουν την απραξία της αστυνομίας σε μία χώρα που είχε συγκλονισθεί από τον ομαδικό βιασμό και τον συνακόλουθο θάνατο μίας φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το ανήλικο θύμα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της πρωτεύουσας Νέο Δελχί για τα σοβαρά εσωτερικά τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της ομηρίας της στα χέρια του 22χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη χθες.

"Είναι σε σταθερή κατάσταση και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Έχει τις αισθήσεις και μιλά στους γονείς της, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και πλέον μπορούμε να πούμε πως δεν διατρέχει κίνδυνο", δήλωσε ο επικεφαλής των γιατρών στο νοσοκομείο Ντ. Κ. Σάρμα.

Ο ίδιος δήλωσε λίγο αργότερα πως το κοριτσάκι "είναι σοβαρά τραυματισμένο. Η ίδια είναι αναμφίβολα πολύ μικρή για να έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής της".

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα είναι αφιερωμένα στις διαδηλώσεις: "Ένα οργισμένο Δελχί βγαίνει στους δρόμους", τιτλοφορεί το φύλλο της η Σάντεϊ Πάιονιρ, την ώρα που ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το μεγαλύτερο αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο ύποπτος Μανότζ Κουμάρ, ενοικιαστής στο ίδιο κτήριο με το ανήλικο θύμα, σύμφωνα με τον Τύπο, απήγαγε την 5χρονη τη Δευτέρα και την κράτησε για 40 ώρες, βιάζοντάς την και βασανίζοντάς την κατ' εξακολούθηση. Ο δράστης συνελήφθη στους πεθερούς του στο κρατίδιο Μπιχάρ, όπου είχε καταφύγει μετά την πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...