Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Οι εισαγγελείς ακούν; Τι θα γίνει με το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων;


«Για άλλη μία φορά λέω γιατί έχουμε μείνει στο απυρόβλητο οι καταθέσεις και δεν έχει γίνει οιαδήποτε έρευνα και έλεγχος για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, με φόντο την περίφημη «δίκη Τσοχατζόπουλου» που ξεκίνησε σήμερα, τόνισε με νόημα πως «δεν πρέπει να κάνουμε επιλεκτική έρευνα σε υποθέσεις» και για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα θέμα το οποίο έχει αναδείξει πολλάκις το STAR με ρεπορτάζ και ντοκουμέντα για το «φαγοπότι» στις πλάτες του ελληνικού λαού που το μόνο που έχει μάθει από εκείνη την περίοδο είναι πως θα πληρώσει τα «σπασμένα» κάποιων.

«Έχω πει πολλές φορές την εξής φράση: αποτελεί “άγος στο διηνεκές” για το πολιτικό σύστημα το γεγονός ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες παραμένουν χωρίς έρευνα παρά τις φοβερές καταγγελίες που έχουν γίνει» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης και πρόσθεσε: «Σας το λέει ένας άνθρωπος που ήταν -έστω- "στην ουρά" και έχει δει πράγματα που τον κάνουν να είναι απόλυτα πεπεισμένος για όσα λέει».

«Αναρωτιέμαι. Καλά, δεν ακούν τα κόμματα, δεν ακούν οι πολιτικοί. Οι εισαγγελείς δεν ακούν;» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...