Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πάτρα: Μέντιουμ προβλέπει το μέλλον σου σε... νωπό κοτόπουλο!


Αν μέχρι σήμερα είχατε ακούσει μόνο για μέντιουμ με γυάλινες σφαίρες και ταρό, η... κυρία που κάνει θραύση στην Πάτρα σίγουρα θα σας εκπλήξει...

Υποτιθέμενο μέντιουμ στην Πάτρα, «αποκαλύπτει» το μέλλον, εξετάζοντας εξονυχιστικά όχι κάποια γυάλα ή τον καφέ, αλλά... ένα κοτόπουλο! Συμβαίνει και αυτό στην πριν μερικά χρόνια Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης, με κάποιους Πατρινούς να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από το παραμύθι που τρώνε και μάλιστα «αμάσητο»!

Συγκεκριμένα, σε συνοικία της πόλης, ώριμη κυρία, που αυτοδιαφημίζεται ως... μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα και μεγάλη διόραση, υπόσχεται επίλυση προβλημάτων πάσης φύσεως. Από ερωτικά και οικογενειακά θέματα, μέχρι κληρονομικά και εργασιακά.

Προβλέπει το μέλλον, εξετάζοντας ένα νωπό κοτόπουλο, το οποίο μάλιστα πρέπει να έχει φέρει μαζί του ο πελάτης! Αφού το ανοίξει και εξετάσει τα σπλάχνα και τα κόκαλά του, προβλέπει ως σύγχρονη Πυθία το μέλλον!

Σύμφωνα με το dete.gr, η πελατεία για την κυρία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ακόμα και σε εποχή οικονομικής κρίσης. Πάντως σε ό,τι αφορά στην αμοιβή της, εδώ οι απόψεις διίστανται: Κάποιοι λένε ότι το «μέντιουμ» έχει ταρίφα 20 ευρώ ανά επίσκεψη, ενώ άλλοι ότι δεν λαμβάνει χρήματα, παρά μόνο... κρατάει το κοτόπουλο!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...