Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οδοντίατρος λειτουργούσε ιατρείο στον Πειραιά χωρίς άδεια

Δικογραφία σε βάρος 48χρονου Έλληνα οδοντίατρου σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είχε... άδεια λειτουργίας για το ιατρείο του στον Πειραιά.

Μετά από καταγγελία του οδοντιατρικού συλλόγου, αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας έκαναν έφοδο στο οδοντιατρείο και όπως διαπιστώθηκε, ο οδοντίατρος παρείχε οδοντιατρικές υπηρεσίες, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

Επιπλέον, έγινε και φορολογικός έλεγχος, από τον οποίο διαπιστώθηκαν και φορολογικές παραβάσεις για μη εμπρόθεσμη ενημέρωση του Βιβλίου Εσόδων-Εξόδων, για μη καταχώρηση τριών ασθενών στο Πρόσθετο Βιβλίο Ασθενών, για μη έκδοση μιας απόδειξης παροχής υπηρεσιών και για μη ορθή καταχώρηση του αριθμού τριών αποδείξεων παροχής υπηρεσιών στο Πρόσθετο Βιβλίο Ασθενών.

Ο 48χρονος οδοντίατρος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ παράλληλα ενημερώνονται και οι συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διοικητικές κυρώσεις. ​
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...