Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΡΟΔΟΣ: 16χρονη μαθήτρια ήπιε βότκα και έπεσε σε κώμα

"Το παιδί σώθηκε απο θαύμα το τελευταίο λεπτό" λέει στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης. Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας στη Ρόδο. 

Παραλίγο τραγωδία στο νησί των Ιπποτών. Μια 16χρονη μαθήτρια, αριστούχος της πρώτης λυκείου βρέθηκε ένα βήμα πριν το θάνατο μετά από κατανάλωση βότκας την οποία αγόρασε με τις επισης ανήλικες φίλες της από κάβα του νησιού, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Στυλιανός Κιουρτζής "η 16χρονη είχε βγει βόλτα με δυο φίλες της. Γύρω στις 10.00 το βράδυ μια από τις φίλες της τηλεφώνησε στον πατέρα της 16χρονης και του είπε πως η κόρη του είναι σε λιποθυμη κατάσταση σε ένα παγκάκι έξω από τη θέση Κολώνα στην παλιά πόλη της Ρόδου"

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι σοκαρισμένοι γονείς της 16χρονης και ευτυχώς της έδωσε τις πρώτες βοήθειες η μητέρα της που είναι επαγγελματίας νοσηλεύτρια. Ωστόσο η νεαρή έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου διαγνώστηκε δηλητηριάση από οξεία μέθη με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην εντατική μονάδα για πολλές μέρες.

"Η 16χρονη βρέθηκε πραγματικά ένα βήμα πριν το θάνατο και σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα" τόνισε ο κύριος Κιουρτζής.

Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εισαγγελέα Ρόδου ο οποίος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια στον ιδιοκτήτη της κάβας απο την οποία τα ανήλικα κορίτσια ειχαν προμηθευτεί παράνομα το αλκοόλ.

"Κάποιοι στο βωμό του κέρδους θέτουν σε κίνδυνο ζωές ανήλικων παιδιών" είπε τέλος ο κύριος Κιουρτζής ο οποίος ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...