Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Νεκρός 31χρονος Έλληνας ηθοποιός-Τον πάτησε νταλίκα




Σοκ και οργή προκαλεί ο αποτρόπαιος θάνατος του ηθοποιού και χορευτή Σοφοκλή Κωστούλα, τον οποίο πάτησε φορτηγό (και στην συνέχεια τον άφησε αβοήθητο) ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στο Λονδίνο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μια εβδομάδα πριν, όταν μια νταλίκα έχασε τον έλεγχο και μπήκε στον ποδηλατόδρομο του Bethnal Green πάνω στον οποίο βρισκόταν ο Σοφοκλής. Μετά το ατύχημα ο οδηγός της νταλίκας έφυγε και άφησε αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο 31χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πάλεψε σκληρά για μια ολόκληρη εβδομάδα για την ζωή του.


Αυτή την στιγμή η  πατρίδα του, η Άρτα, έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ τα λονδρέζικα μίντια του κάνουν αφιερώματα. Στα πλαίσια των οποίων αναφέρουν πως πρόκειται για τον 12ο ποδηλάτη που πεθαίνει φέτος στους δρόμους του Λονδίνου.

O Kωστούλας είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην σειρά Ποιός μας πιάνει, δίπλα στην Τάνια Τρύπη και την Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν ως χορευτής στην παράσταση Like a Fish Out of Water του English National Ballet.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...