Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό ελληνα νταλικιέρη ο «ατρόμητος Φέλιξ»

Ο αυστριακός αθλητής Φέλιξ Μπάουμγκαρτεν, ο πρώτος και μόνος μέχρι σήμερα αλεξιπτωτιστής που έσπασε το φράγμα του ήχου σε ελεύθερη πτώση, καταδικάσθηκε την Τρίτη από δευτεροβάθμιο δικαστήριο σε πρόστιμο 1.500 ευρώ για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ελληνα οδηγό νταλίκας.

Το δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ, στο κέντρο της Αυστρίας, επιβεβαίωσε πρωτόδικη απόφαση που είχε εκδοθεί τον Απρίλιο 2012, σύμφωνα με την οποία ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτεν ήταν ένοχος για σωματικές βλάβες σε βάρος οδηγού νταλίκας και έπρεπε να καταβάλει πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος στο Σάλτσμπουργκ, ένας αυτοκινητιστής κι ένας Έλληνας οδηγός νταλίκας ήρθαν στα χέρια. Ο Μπάουμγκαρτεν είχε πάρει το μέρος του αυτοκινητιστή και είχε χτυπήσει και τραυματίσει στο πρόσωπο τον Έλληνα οδηγό.

Ο Μπάουμγκαρτεν δεν ήταν παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είχε επικαλεσθεί νόμιμη άμυνα, κάτι που δεν δέχθηκε το δικαστήριο.

Ο Μπάουμγκαρτεν, ο οποίος έσπασε το φράγμα του ήχου σε ελεύθερη πτώση στις 16 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις στις 28 Οκτωβρίου λέγοντας πως τάσσεται υπέρ μιας «μετριοπαθούς δικτατορίας», για να επιλυθούν τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...